Het Houtse Meer – Den Hout

Art2Go Interieurprojecten | Het Houtse Meer – Den Hout Art2Go Interieurprojecten | Het Houtse Meer – Den Hout Art2Go Interieurprojecten | Het Houtse Meer – Den Hout Art2Go Interieurprojecten | Het Houtse Meer – Den Hout Art2Go Interieurprojecten | Het Houtse Meer – Den Hout Art2Go Interieurprojecten | Het Houtse Meer – Den Hout Art2Go Interieurprojecten | Het Houtse Meer – Den Hout Art2Go Interieurprojecten | Het Houtse Meer – Den Hout Art2Go Interieurprojecten | Het Houtse Meer – Den Hout Art2Go Interieurprojecten | Het Houtse Meer – Den Hout Art2Go Interieurprojecten | Het Houtse Meer – Den Hout Art2Go Interieurprojecten | Het Houtse Meer – Den Hout Art2Go Interieurprojecten | Het Houtse Meer – Den Hout Art2Go Interieurprojecten | Het Houtse Meer – Den Hout Art2Go Interieurprojecten | Het Houtse Meer – Den Hout Art2Go Interieurprojecten | Het Houtse Meer – Den Hout Art2Go Interieurprojecten | Het Houtse Meer – Den Hout
Locatie: Den Hout

Opdrachtgever: Het Houtse Meer

Categorie: Ontwerp - Realisatie

Aan een prachtig meer in het Brabantse Den Hout is een nieuw paviljoen gecreëerd. Het complex bestaat uit een restaurant en vier zalen. Drie daarvan, met ieder een eigen terras, zijn aan elkaar te koppelen tot één grote ruimte. Vanuit de zalen en het restaurant heb je door de enorme glazen ramen een weids uitzicht over het water. Er is veel gebruik gemaakt van beton, een knipoog naar de geschiedenis van het gebied, en hout van oude wagononderdelen. Stoere materialen die, in combinatie met stalen elementen, zijn doorvertaald naar de wandbekleding en barmeubels. Het gebouw zelf ligt gedeeltelijk verzonken in de grond. Het Paviljoen is ondergeschikt aan de natuur. Het uitgangspunt van de

ondernemers: relax, rust en ruimte aan het water.

 

www.hethoutsemeer.nl