Bel App Locatie Mail

EHBOgids

 

Op het gebied van marketing en interieur voor de horeca is er de afgelopen maanden al veel geschreven. Er zijn allerhande oplossingen bedacht om het interieur nog gezelliger te maken binnen de geldende maatregelen.

 

En hoe leuk of ludiek sommige ideeën ook zijn, iedereen wil het liefst zo snel mogelijk weer terug naar het oude.  

 

Daarnaast is de grote schoonmaak bij iedereen inmiddels wel afgerond. Muren zijn opnieuw geschilderd, tafelbladen zijn geschuurd en magazijnen opgeruimd. We zijn er klaar voor!

 

Maar als we straks weer terug gaan naar het oude, hoe kun je dan toch met kleine ingrepen een verschil maken voor je gasten? En hoe kun je top of mind blijven bij je gasten zodat ze als eerste jou zaak bezoeken?

 

Samen met Sharmanmedia en ContentCollectiv hebben we een aantal tips voor je op een rij gezet in een handig e-Book. In dit document geven we tips op het gebied van zichtbaarheid, creativiteit, veiligheid en marketing. Zo kan iedereen zich nog net wat beter voorbereiden op het moment dat de horeca weer open mag! 

 

Download hier onder onze Horeca E.H.B.O. (eerste hulp bij openen) Gids!

 

     

     

    Mochten we je kunnen ondersteunen op het gebied van interieurontwerp, realisatie, bouwbegeleiding of marketing, komen we graag in contact!

     
    (Voor het downloaden van dit E-book wordt je ingeschreven voor onze mailing)