Horeca interieur

 

Wilt u uw bestaande horeca interieur restylen of uw nieuwe horecazaak een uitstraling geven die beter aansluit op uw doelgroep? Art2Go Interieurprojecten zorgt als creatieve en ervaren horeca interieurarchitect voor een horecagelegenheid, waar uw gasten zich op hun gemak voelen en graag willen terugkomen. Wij realiseren een smaakvolle inrichting met een eigen stijl, die uw gasten aanspreekt én optimaal werkbaar is voor uw personeel. Een horecazaak die gastvrijheid ademt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en laat u deskundig informeren.

 

 

De juiste sfeer, uitstraling en beleving, naadloos passend bij uw visie

Art2Go is als horeca interieurarchitect gespecialiseerd in het vormgeven van horeca interieurinrichtingen. Het is onze passie om de perfecte beleving te creëren voor uw gasten. Met onze expertise zorgen we er voor dat alle meubels en interieurelementen perfect op elkaar aansluiten. We weten de juiste sfeer en uitstraling te realiseren. Een uitstraling die volledig bij uw visie past.

Samen met u als horecaondernemer brengen we uw wensen in kaart en geven we uw horecazaak een eigen gezicht. Dat gaat verder dan het uitkiezen en neerzetten van tafels, stoelen, banken en barkrukken. Art2Go heeft ook oog voor de routing, de verlichting, de akoestiek en andere praktische zaken. Hiermee maken we het totaalconcept van uw horecaconcept compleet

 

 

Horeca interieurarchitect maakt het verschil met passende restyling

De houdbaarheid van een horeca interieur ligt tussen de 5 en 10 jaar. De praktijk leert dat het van belang is om uw horecazaak regelmatig op te frissen. Om uw gasten te blijven verrassen, is het goed om elke 5 jaar een stapje te maken en uw horeca inrichting te restylen. Dat hoeft niet gelijk een omvangrijke verbouwing of compleet nieuw interieur te zijn, maar wél een essentiële upgrade of aanpassing van uw inrichting.

Art2Go brengt als horeca interieurarchitect dynamiek in de ruimte. Wij creëren een aangename omgeving met de juiste indeling, meubels, verlichting, materialen en kleuren waar uw gasten uw passie ervaren en zich welkom voelen. Bekijk onze gerealiseerde projecten en doe inspiratie op.

 

 


Brede expertise in het vormgeven van uiteenlopende horecabedrijven

Art2Go heeft als horeca interieurarchitect een brede expertise opgebouwd met de styling en restyling van bars, grand-cafés, restaurants, eetcafés, sushibars, hotels, strandpaviljoens, proeflokalen en skyboxen.Wij maken een maatwerk inrichting voor uw horeca interieur met een eigen stijl. Wij maken een realistisch en haalbaar ontwerp, dat past bij uw budget en ambities.

Heeft u te kampen met een teruglopende omzet en wilt u het tij keren? Samen met u kijken we naar de beste oplossingen en slimme aanpassingen die het meeste impact maken in uw interieur. Art2Go adviseert u over een nieuwe vormgeving met een hogere belevingswaarde welke kan helpen bij het halen van een hogere omzet.

 

 

Van oriëntatie & onderzoek naar ontwerp tot realisatie en bouwbegeleiding

Art2Go hanteert een duidelijke en effectieve werkwijze om uw project succesvol uit te werken. Wij inventariseren in een persoonlijk gesprek uw wensen en verwachtingen en vertalen dit naar een helder programma van eisen. In de onderzoeksfase gaan wij als horeca interieurarchitect aan de slag met de uitwerking van een moodboard, dat als handvat kan dienen tijdens het ontwerp. In deze fase kan er ook een globale kostenraming opgezet worden zodat ook dit facet in de gaten gehouden kan worden.

In het complete interieurontwerp krijgt u een goed beeld van het toekomstige interieur dankzij plattegrondtekeningen, een kleurenplan, materiaaloverzicht en een meubel- en verlichtingsplan. Het ontwerp kan worden ondersteund met 2D- of fotorealisatische 3D-visuals. Zo kunt u op voorhand de totalen beleving van de ruimte ervaren.

Uw budget vormt de leidraad van de uiteindelijke uitvoering. Wij adviseren u als horeca interieurarchitect in de realisatiefase over de te maken keuzes. Na definitieve vaststelling van het interieurontwerp en het maken van de juiste werktekeningen worden alle onderdelen door onze vakmensen geproduceerd en geplaatst. Daarnaast kan Art2Go u ontzorgen met bouwbegeleiding zodat het traject van de tekentafel tot de opening soepel verloopt. Wij vergelijken offertes, plannen de totale bouwperiode in en sturen alle partijen aan en bij. Als bouwbegeleider zorgen wij voor een strakke budgetbewaking en planning en worden onverwachte kosten tot een minimum beperkt. U geniet van een zorgeloze verbouwingsperiode en een turn-key oplevering.

 

Meer informatie of advies van dé horeca interieurarchitect

Wilt u meer informatie of advies over de beste vormgeving van uw horecagelegenheid, met een sfeervolle beleving voor uw gasten? Bel (0031 (0)13 507 07 57), e-mail (info@art2gointerieurprojecten.nl) of verzend het ingevulde contactformulier. Wij staan als horeca interieurarchitect voor u klaar en helpen u graag aan een passend interieurontwerp voor uw horecazaak.