Bel App Locatie Mail
Hello It's Me - Almere
Opleidingscentrum West Brabant
Utrecht
PR Beheer - Breda
Truelime - Breda
Eindhoven

Wat wij doen

........

Werkwijze

........
In een persoonlijk kennismakingsgesprek inventariseren we uw wensen en gaan we dieper in op het beoogde resultaat. We kijken samen naar de functionele en esthetische uitgangspunten en stellen uw identiteit vast. Wat wilt u uitstalen naar uw medewerkers en bezoekers? Het resultaat van de oriëntatiefase is het zogeheten programma van eisen. Een goed doordacht en passend interieurontwerp is een intensief proces, een wederzijdse klik en vertrouwen is hierbij belangrijk. Naar aanleiding van het gesprek ontvangt u een heldere offerte waarin alles is beschreven.
In de onderzoeksfase gaan we aan de slag met het uitwerken van de juiste look&feel van elke ruimte. Er worden moodboards uitgewerkt welke de beoogde stijl weerspiegelen en als handvat kunnen dienen voor het uiteindelijke ontwerp. Hierbij wordt gekeken naar welke kleuren en materialen het beste zouden passen en komen thema’s als duurzaamheid, daglicht, en dynamisch werken aan bod.
Op basis van het onderzoek wordt een concept ontwerp uitgewerkt. In eerste instantie gaan we aan de slag met het uitwerken van de plattegronden zodat de ideale indeling gevonden kan worden en de routing van de ruimte goed uitgedacht kan worden. Als de eerste ideeën met u besproken zijn wordt gestart met een definitief ontwerp en brengen we desgewenst alles in 2D of 3D visuals in beeld om u een goed idee te geven van uw toekomstige interieur. Het plan wordt compleet gemaakt met wandaanzichten, vloerenplan, materiaaloverzicht en meubel- en verlichtingsplan. Aan het eind van het traject wordt een kostenraming gemaakt zodat u een goede indicatie heeft voor de realisatie.
Op basis van het interieurontwerp wordt een offerte uitgebracht voor de realisatie van uw interieur. Uw budget is de leidraad voor de uiteindelijke uitvoering. Wij adviseren u dan ook in de mogelijke keuzes die er zijn voor bijvoorbeeld verschillende materialen of meubels. Wanneer die definitief zijn vastgesteld, worden er gedetailleerde werktekeningen uitgewerkt en worden alle onderdelen door onze vakmensen op locatie geplaatst. Door onze projectgerichte aanpak zijn we in staat eventuele obstakels tijdens de realisatie met minimale vertraging op te lossen.
Art2Go kan het traject van tekentafel tot opening voor u organiseren. Tijdens de realisatie ondersteunen wij u bij het vergelijken van offertes, het inplannen van de totale bouwperiode en het aan- en bijsturen van alle partijen. Door de strakke budget bewaking en planning worden mogelijke onverwachte kosten tot een minimum beperkt en uw deadline wordt gehaald. We beschikken zelf ook over een groot netwerk dat in te zetten is op elke discipline. U kiest de partijen waar u mee wilt werken en wij zorgen voor een zorgeloze verbouwingsperiode.

Stuur ons een bericht

........