Bel App Locatie Mail

Werkwijze

In een persoonlijk kennismakingsgesprek inventariseren we uw wensen en gaan we dieper in op het beoogde resultaat. We kijken samen naar de functionele en esthetische uitgangspunten en stellen uw identiteit vast. Het resultaat van de oriëntatiefase is het zogeheten programma van eisen. Een goed doordacht en passend interieurontwerp is een intensief proces, een wederzijdse klik en vertrouwen is hierbij belangrijk. Naar aanleiding van het gesprek ontvangt u een heldere offerte waarin alles is beschreven.
In de onderzoeksfase gaan we aan de slag met het uitwerken van de juiste look&feel van elke ruimte. Er wordt een moodboard uitgewerkt welke de beoogde stijl weerspiegelt en als handvat kan dienen voor het uiteindelijke ontwerp. Hierbij wordt gekeken naar de uiteindelijke gebruikers van de ruimte en de beoogde sfeer van het interieur.
Op basis van het onderzoek wordt een concept ontwerp uitgewerkt. Waarna de eerste ideeën met u besproken zijn wordt gestart met een definitief ontwerp en maken we desgewenst 2D of 3D visuals om u een goed beeld te geven van uw toekomstige interieur. Het plan wordt compleet gemaakt met plattegrondtekeningen, kleurenplan, materiaaloverzicht en meubel- en verlichtingsplan. Aandacht voor unieke details in combinatie met verrassende materialen zorgen voor de juiste totaalbeleving van de ruimte. Aan het eind van het traject wordt een kostenraming gemaakt zodat u een goede indicatie heeft voor de realisatie.
Op basis van een interieurontwerp wordt een offerte uitgebracht voor de realisatie van uw interieur. Uw budget is de leidraad voor de uiteindelijke uitvoering. Wij adviseren u dan ook in de mogelijke keuzes die er zijn. Wanneer die definitief zijn vastgesteld, maken we aan de hand van het interieurontwerp de juiste werktekeningen en worden alle onderdelen door onze vakmensen op locatie geplaatst. Door onze projectgerichte aanpak zijn we in staat eventuele obstakels tijdens de realisatie met minimale vertraging op te lossen.
Art2Go kan het traject van tekentafel tot opening voor u organiseren. Tijdens de realisatie ondersteunen wij u bij het vergelijken van offertes, het inplannen van de totale bouwperiode en het aan- en bijsturen van alle partijen. Door de strakke budget bewaking en planning worden mogelijke onverwachte kosten tot een minimum beperkt en uw deadline wordt gehaald. We beschikken zelf ook over een groot netwerk dat in te zetten is op elke discipline. U kiest de partijen waar u mee wilt werken en wij zorgen voor een zorgeloze verbouwingsperiode.