Horeca interieurarchitect

Gasten hechten steeds meer waarde aan het interieur van een horecagelegenheid. Het interieur versterkt die boodschap die je met het concept van jouw bar, café of restaurant over wil brengen. Door een goed uitgedacht interieurontwerp kunnen sfeer en beleving gecreëerd worden passend bij jouw identiteit. Art2Go Interieurprojecten zorgt als horeca interieurarchitect voor een uitgesproken interieurontwerp met karakter, dat jouw gasten verrast en alle zintuigen prikkelt.

 

Wilt u uw bestaande horeca interieur restylen of uw nieuwe horecazaak een uitstraling geven die beter aansluit op uw doelgroep? Art2Go realiseert een smaakvolle inrichting met een eigen stijl, die jouw gasten aanspreekt én optimaal werkbaar is voor uw personeel. Een horecazaak die gastvrijheid ademt. Samen met jou werken we toe naar een totaalontwerp, waarbij beleving, gastvrijheid en een optimale routing tot in de kleinste details zijn uitgedacht. Bekijk onze projecten en laat je overtuigen door de mogelijkheden.

 

Horeca interieurontwerpen die verrassen en de juiste doelgroep aantrekken

Art2Go is als horeca interieurarchitect gespecialiseerd in interieurontwerpen die verrassen en als een magneet werken op de doelgroep. Jouw wensen worden op basis van onze visie en expertise vertaald in een ontwerp, dat erop gericht is dat gasten zich in jouw horecagelegenheid thuis voelen, er graag verblijven én er met veel plezier terugkomen. Met een goede basis, enkele blikvangers, de juiste kleuraccenten en passende decoraties komen wij tot een duurzaam en haalbaar ontwerp.

 

De houdbaarheid van een horeca interieur ligt tussen de 5 en 10 jaar. De praktijk leert dat het van belang is om uw horecazaak regelmatig op te frissen. Om uw gasten te blijven verrassen, is het goed om elke 5 jaar een stapje te maken en uw horeca inrichting te restylen. Dat hoeft niet gelijk een omvangrijke verbouwing of compleet nieuw interieur te zijn, maar wél een essentiële upgrade of aanpassing van uw inrichting.

 

Art2Go brengt als horeca interieurarchitect dynamiek in de ruimte. Wij creëren een aangename omgeving met de juiste indeling, meubels, verlichting, materialen en kleuren waar uw gasten uw passie ervaren en zich welkom voelen.

 

 

 

 


Horeca interieurarchitect voor ontwerp en bouwbegeleiding

Is jouw horecazaak toe aan een nieuw interieur? Of wil je een in het oog springend interieurontwerp voor jouw nieuwe horecagelegenheid? Art2Go Interieurprojecten is als horeca interieurarchitect jouw deskundige en betrokken partner in ontwerp én bouwbegeleiding. Tijdens het ontwerp hebben wij aandacht voor unieke details en verrassende materialen om – binnen het beschikbare budget – een unieke totaalbeleving van de ruimte te creëren. Met behulp van fotorealistische 3D-visuals ervaar je de complete look-and-feel en kun je de juiste keuzes te maken voor kleuren, materialen, verlichting of meubilair.

 

Art2Go is een horeca interieurarchitect die je volledig ontzorgt bij de restyling van jouw hotel, bar, café of restaurant. Wij zorgen naast het interieurontwerp ook voor de juiste bouwbegeleiding, vanaf de eerste schetsen op de tekentafel tot de opening van jouw vernieuwde horecazaak, alles voor een zorgeloos realisatieproces. Onze specialisten ondersteunen je met het vergelijken van offertes van diverse aannemers en toeleveranciers en brengen rust door zoveel mogelijk vragen van alle betrokken partijen te beantwoorden, zodat deze niet direct bij jou terechtkomen. Met onze bouwbegeleiding zorgen we dat het ontwerp op de juiste wijze wordt uitgevoerd, met de juiste materialen, op de juiste wijze, in de juiste kwaliteit, volgens planning en voor een eerlijke prijs.

 

Efficiënte en effectieve werkwijze om het beste horeca inrichting te realiseren

Art2Go heeft als horeca interieurarchitect een brede expertise opgebouwd met de styling en restyling van bars, grand-cafés, restaurants, eetcafés, sushibars, hotels, strandpaviljoens, proeflokalen en skyboxen.Wij maken een maatwerk inrichting voor uw horeca interieur met een eigen stijl. Wij maken een realistisch en haalbaar ontwerp, dat past bij uw budget en ambities.

 

Art2Go Interieurprojecten hanteert voor interieurontwerp en bouwbegeleiding een efficiënte en effectieve werkwijze om het beste eindresultaat voor jouw horecazaak te behalen. Na een uitgebreide kennismaking laten we in een overzichtelijke presentatie zien hoe we jou kunnen helpen met een horeca interieur die het verschil maakt. In de inventarisatiefase van het interieurontwerp brengen wij in kaart welke doelgroep je wilt aanspreken, welke ideeën en elementen jouw interieur het juiste karakter geven en welke overige omstandigheden relevant zijn voor het ontwerpproces. Denk hierbij aan hergebruik van elementen of de akoestiek in de ruimte. Vervolgens werken wij, als horeca interieurarchitect, via een concept ontwerp, voorlopig ontwerp en definitief ontwerp toe naar realisatie van het nieuwe horeca interieur.

 

Blijven verrassen met kleine aanpassingen

Door een goede basis in het interieurontwerp zorgen we ervoor dat het interieur kan meebewegen met aankomende trends en dat er ruimte is om het interieur persoonlijker te maken. Zo kun jij je gasten blijven verrassen. Art2Go kan je hierbij als horeca interieurarchitect adviseren. Neem vrijblijvend contact op en geef je horecazaak een creatieve impuls.