Horeca interieurbouw

Wilt u uw bestaande horeca interieur restylen of uw nieuwe horecazaak een uitstraling geven die beter aansluit op uw doelgroep? Art2Go Interieurprojecten zorgt als creatieve en ervaren horeca interieurarchitect voor een horecagelegenheid, waar uw gasten zich op hun gemak voelen en graag willen terugkomen. Wij realiseren een smaakvolle inrichting met een eigen stijl, die uw gasten aanspreekt én optimaal werkbaar is voor uw personeel. Een horecazaak die gastvrijheid ademt.

 

Nadat het interieurontwerp jouw identiteit uitstraalt en jij volledig tevreden bent, is het tijd om deze plannen te gaan realiseren. Met de bouwbegeleiding van Art2Go Interieurprojecten, ben je er zeker van dan het ontwerp op de perfect gerealiseerd wordt. Wij zorgen ervoor dat alle aspecten uit het ontwerp op de juiste wijze uitgevoerd worden met de beste materialen, voorzien van de hoogste kwaliteit, volgens planning en voor een eerlijk prijs.

 

Interieurbouw heeft een goed ontwerp nodig

Art2Go Interieurprojecten heeft al vele ondernemers mogen helpen aan een goed doordacht en praktisch interieurontwerp. Wij weten dan ook als geen ander dat interieurontwerpen jouw doelgroep moeten aantrekken en verrassen. Een goede basis, enkele blikvangers, de juiste kleurencombinaties en passende decoraties staan in al onze ontwerpen centraal. Met onze expertise zorgen we er voor dat alle meubels en interieurelementen perfect op elkaar aansluiten. Daarnaast streven wij naar het gebruik duurzame materialen in de ontwerpen en zorgen wij ervoor dat het interieur persoonlijk is, maar toch mee kan bewegen met de aankomende trends. Samen met jou werken wij naar een uitgesproken ontwerp, wat het karakter van jouw bedrijf uitstraalt en wat praktisch is in onderhoud. Laat je verrassen door onze gerealiseerde projecten en raak overtuigd van alle mogelijkheden!

 

Ervaring als interieurbouwer horeca

Art2Go heeft als horeca interieurarchitect een brede expertise opgebouwd met de styling en restyling van bars, grand-cafés, restaurants, eetcafés, sushibars, hotels, strandpaviljoens, proeflokalen en skyboxen.Wij maken een maatwerk inrichting voor uw horeca interieur met een eigen stijl. Wij maken een realistisch en haalbaar ontwerp, dat past bij uw budget en ambities.

 

Bij Art2Go hebben wij jarenlang onze ontwerpen zelf gerealiseerd. Tegenwoordig ligt onze passie bij het ontwerpen van horeca- en kantoorinterieurs, maar beschikken wij wél nog steeds over alle benodigde technische kennis voor het realiseren van de ontwerpen. Hierdoor houden wij al tijdens het ontwerpen rekening met de technische uitvoerbaarheid en denk we na over mogelijke alternatieven waarmee je kosten kunt besparen. Door onze nauwe contacten met diverse uitvoerende partijen, blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste productietechnieken, trends en ontwikkelingen. Dankzij onze ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van horeca interieurs kunnen wij jou helpen tijdens het gehele proces: vanaf eerste schets tot daadwerkelijke opening van jouw zaak.

 

Bouwbegeleiding

Art2Go ontzorgt jou volledig bij de styling en inrichting van jouw café, restaurant, hotel of kantoor. Naast het interieurontwerp verzorgen wij namelijk ook bouwbegeleiding tijdens het volledige realisatie proces. Samen zorgen we ervoor dat we een compleet team samenstellen. Je kunt daarbij gebruik maken van ons netwerk van interieurbouwers, schilders, behangers, tegelzetters en stoffeerders. Maar ook van alle overige partijen voor grootkeukentechniek, ventilatie, loodgieterswerkzaamheden of elektra. Wij zorgen voor alle communicatie, het vergelijken van offertes, het aansturen van alle partijen tijdens de bouw en maken een realistische planning, zodat jij je kunt focussen op zaken die voor jou belangrijk zijn. Alles voor een zorgeloze verbouwing.

 

Meer informatie of advies van dé horeca interieurarchitect

Wilt u meer informatie of advies over de beste vormgeving van uw horecagelegenheid, met een sfeervolle beleving voor uw gasten? Neem dan contact met ons op! Wij staan als horeca interieurarchitect voor u klaar en helpen u graag aan een passend interieurontwerp voor uw horecazaak.