ONTWERP – REALISATIE – BOUWBGELEIDING

Is uw horecazaak toe aan een nieuwe impuls? Wilt u een nieuwe doelgroep aanspreken? Of is het echt tijd om eens kritisch te kijken naar de routing van uw bar? Art2Go Interieurprojecten is de creatieve partner die een verfrissend nieuw concept kan creëren voor uw horecagelegenheid! Samen met u gaan we op zoek naar een nieuwe uitstraling waarmee u een nieuwe doelgroep kunt aamtrekken. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

 

We kunnen een compleet interieurontwerp creëren met moodboards, meubelvoorstellen en fotorealistische 3D visuals zodat u vooraf inzicht krijgt in het nieuwe interieur. Naast een compleet interieurontwerp waarmee uw gasten verrast worden zijn we ook breed inzetbaar om het gehele project te realiseren. Met ons uitgebreide netwerk van flexibele vakmensen in allerlei gebieden zoals elektriciens, interieurbouwers of schilders zorgen we samen voor het beste eindresultaat.


Onze expertise is onder andere in gezet door Kyatcha – Rotterdam

Kijk voor meer projecten in ons portfolio!

We zorgen voor een turn-key oplevering. Een soepele verbouwingsperiode met een strakke planning waarin mogelijk obstakels met een minimale vertraging worden opgelost en de gestelde deadline wordt gehaald. Samen met u stellen we een team van specialisten samen welke benodigd zijn voor de realisatie, u kiest de partijen waarmee u wilt samenwerken, wij zorgen voor de rest!

Ons team helpt u graag verder met het analyseren van de wensen

van uw interieur en het creëren van een passend interieurontwerp!

 

Vraag een gratis inventarisatiegesprek aan!

Wilt u meer informatie of advies over de beste vormgeving van uw horecagelegenheid, met een sfeervolle beleving voor uw gasten?

Bel 0135070757 of mail direct: info@art2gointerieurprojecten.nl