Let's create something new!

Samen met jou ontwikkelen we een goed doordacht interieur, dat past als een fijne oude jas. Een uitstraling die je gasten verrast en kan meebewegen met aankomende trends. Ondersteund door onze bouwbegeleiding heb je een zorgeloze verbouwing en creëren we overzicht en duidelijkheid tijdens het gehele realisatieproces.

In the spotlight

Bao Ramen - Breda

Bekijk project
In the spotlight

Kyatcha - Rotterdam

Bekijk project
Zij zijn je voor gegaan

Reviews

Mr Smith's Loft - Groningen

"Art2Go levert creatieve ideeën die, naast dat ze er heel mooi uit zien, ook technisch goed in elkaar zitten. Ze zijn een ideale sparringpartner geweest tijdens de realisatie en hebben een goed netwerk met deskundige partij om zich heen"

Bekijk project

Mr Smit’s Loft – Groningen

De Financiën - Loon op Zand

“Ik ben altijd tevreden met het werk van Art 2 Go, maar heb me dit keer wel breder georiënteerd. Wat ik erg prettig vind, is dat ze open staan voor onze input. Meedenken zit er bij hen ingebakken en dat miste ik bij andere partijen.”

Bekijk project

De Financien – Loon op Zand

7 Continenten - Ede

"Vanwege de grote omvang van ons restaurant zochten we iemand die ons compleet kon ontzorgen met zowel een interieurontwerp als de complete bouwbegeleiding voor en tijdens de realisatie. Art2Go heeft een ontwerp gecreëerd met 7 compleet verschillende sferen waarbij ook de routing perfect is afgestemd op ons concept.

Met de strakke bouwbegeleiding is er voor gezorgd dat, in de uitdagende tijden van corona, alle partijen binnen budget en volgens planning hebben opgeleverd en dat onvoorziene obstakels zo snel mogelijk werden opgelost."

Bekijk project

7 Continenten – Ede

Lucky Apple - Waalwijk

"Als er iets niet soepel liep met een van de partijen die betrokken waren bij het inrichten, losten ze dat snel op. Art2Go heeft een goed team neergezet en het project vier weken sneller opgeleverd dan gepland.”

Bekijk project

Lucky Apple – Waalwijk

Portfolio

Bekijk onze projecten


Bekijk hier bij wie we eerder onze expertise hebben ingezet om hun ideeën tastbaar te maken met een creatief ontwerp.

Alle projecten