Hotelinrichting

De juiste hotelinrichting straalt een welkom gevoel uit en bepaalt de sfeer en het comfort dat je gasten ervaren. Bij Art2Go creëren en ontwikkelen wij inspirerende en sfeervolle interieurs, waarbij efficiëntie en functionaliteit niet vergeten worden. Wij kijken verder dan alleen het interieur, zodat er een goed uitgedacht totaalconcept ontstaat wat past bij de identiteit van jouw hotel. Samen met jou werken we toe naar een compleet interieurontwerp en weten wij als geen ander hoe belangrijk beleving, gastvrijheid en een optimale routing zijn. Bekijk onze projecten en laat je overtuigen door de mogelijkheden.

 

Hotelinterieur voor gastvrijheid

De ultieme beleving en een memorabel verblijf worden versterkt door goede gastvrijheid en een verrassende uitstraling van het interieur. Om je gasten een unieke ervaring te geven, zorgen wij dat de alle details kloppen. Van entree en receptie tot restaurant en hotelkamer: een complete ervaring waarin geen gebrek is aan comfort en luxe met een onderscheidend karakter. Bij het ontwerpen van een uniek interieur voor je hotel, kijken wij naar de missie en visie van jouw onderneming. Om je gasten zich thuis te laten voelen en te zorgen dat zij graag terugkomen in jouw hotel, is het van belang dat de inrichting van je hotel past bij de identiteit die je wilt uitstralen. Art2Go is gespecialiseerd in interieurontwerpen die verrassen en een ontspannen gevoel creëren bij jouw doelgroep.


Een duurzame hotelinrichting

Bij Art2Go Interieurprojecten hanteren wij een efficiënte en effectieve werkwijze voor het interieurontwerp en de bouwbegeleiding, zodat het beste eindresultaat voor jouw hotel behaald wordt. In overleg met jou brengen wij in kaart welke doelgroep je wilt bereiken, welke elementen en materialen het juiste karakter geven aan het interieur en welke andere wensen je graag terug wilt laten komen. Na deze uitgebreide inventarisatie laten wij jou, door middel van een uitgebreide presentatie, zien hoe wij je kunnen helpen met een hotelinterieur dat het verschil maakt. Via dit concept ontwerp werken wij naar een voorlopig en definitief ontwerp toe, waarbij rekening gehouden wordt met een maximale beleving, gebruiksgemak en duurzaamheid.

 

Hotel interieur design dat je voelt, ruikt en proeft

Tijdens het ontwerpen van hotelinterieurs kijken wij naar de mogelijkheden die elke ruimte biedt en besteden wij veel aandacht aan unieke details en verassende materialen. Zo zorgen wij dat er, binnen het beschikbare budget, een unieke totaalbeleving gecreëerd wordt. Met fotorealistische 3D-visuals wordt het toekomstige interieur compleet in beeld gebracht zodat jij met een goed gevoel belangrijke keuzes kunt maken over het interieur.

 

Art2Go zorgt voor de volledige inrichting van jouw hotel. Naast het interieurontwerp zorgen wij ook voor de juiste bouwbegeleiding, waardoor wij jou een zorgeloos realisatieproces kunnen bieden. Onze specialisten ondersteunen je met het vergelijken van offertes, van zowel aannemers als toeleveranciers, en brengen rust door zoveel mogelijk vragen van alle betrokken partijen te beantwoorden, zodat deze niet direct bij jou terechtkomen. Door onze bouwbegeleiding wordt het ontwerp op de juiste wijze uitgevoerd, met de juiste materialen, op de juiste wijze, in de juiste kwaliteit, volgens planning en voor een eerlijke prijs.