Kantoorinrichting

Een kantoorinrichting die werkt is een functionele, stijlvolle, ergonomisch verantwoorde én inspirerende omgeving, waar iedereen op zijn of haar manier kan werken om tot de beste oplossingen en ideeën te komen. Daarnaast laat de inrichting van het kantoor zien waar je voor staat en kan het helpen om de juiste visie van jouw organisatie uit te stralen. Art2Go Interieurprojecten helpt jou om al jouw ideeën te vertalen naar een duurzame kantoorinrichting waarbij de missie van jouw bedrijf naar voren komen, werknemers zich thuis voelen en bezoekers verrast worden.

 

Kantoor inrichten op basis van hybride werken

In het digitale tijdperk wordt hybride werken steeds meer geïntegreerd in onze werkweek. Deze flexibele manier van werken zorgt dat werknemers locatie onafhankelijk kunnen werken en alleen naar kantoor komen wanneer daar behoefte aan is. In deze nieuwe werkomgeving is een kantoor de plek waar collega’s, relaties, klanten en leveranciers elkaar ontmoeten. Bij het uitwerken van een passend interieurontwerp bekijken we daarom welke elementen voor jullie wenselijk zijn. Bijvoorbeeld het toevoegen van meer flexplekken, stilteplekken of belcellen. Of misschien is er meer behoefte aan multifunctionele ruimtes voor presentaties, vergaderingen of brainstormsessies. Art2Go zorgt ervoor dat al jouw wensen vertaald worden naar een toekomstbestendige kantoorinrichting die meebeweegt met de organisatie. We besteden veel aandacht aan unieke details en creatieve oplossingen, waardoor wij zorgen voor een inspirerende omgeving die verblind en verbind. Bekijk onze gerealiseerd projecten en laat je inspireren!

 

 


Unieke inrichting van je kantoor

Na een uitgebreide kennismaking, waarbij de inventarisatie van jullie manier van werken en de behoeftes die daaruit voortkomen centraal staan, zorgen wij voor een passend interieurontwerp met een eigen karakter. Hierin werken we graag met vernieuwende materialen, verrassende concepten en duurzame ideeën. Wij combineren praktische oplossingen met de nieuwste trends en ontwikkelingen, waardoor het kantoor mee kan bewegen met de veranderende manier van werken. Art2Go hanteert een heldere, gestructureerde werkwijze om tot de beste kantoorinrichting als ontmoetingsplek met meerdere functionaliteiten te komen. Wij betrekken jou bij elke fase in het ontwerpproces, van conceptontwerp naar voorlopig ontwerp en vervolgens het definitieve ontwerp. Daarna ontzorgen we je tijdens de volledige realisatie van de nieuwe kantoorinrichting.

 

Kantoor interieur: ontwerp en bouwbegeleiding

Vanaf onze eerste ontmoeting tot de opening van je nieuwe kantoor, zorgen wij voor een zorgeloos traject. Naast het ontwerp van de kantoorinrichting, zorgen wij namelijk ook voor de juiste bouwbegeleiding. Onze specialisten ondersteunen je met het vergelijken van offertes van diverse aannemers en toeleveranciers. Daarnaast worden de offertes opgenomen in de budgetbewaking en beantwoorden wij zoveel mogelijk vragen van alle partijen, zodat deze niet bij jou terecht komen. Art2Go bouwbegeleiding garandeert dat het ontwerp op de juiste wijze wordt uitgevoerd, met de juiste materialen, van de vereiste kwaliteit, volgens planning en voor een eerlijke prijs.

Ben je benieuwd wat Art2Go voor jouw kantoorinterieur kan betekenen? Neem gerust contact op met je vragen of verzoeken.