Luxe kantoorinrichting

Een kantoor is tegenwoordig niet meer alleen een plek om te werken. Het is het visitekaartje van het bedrijf en een inspirerende plek waar medewerkers, klanten en relaties samenkomen. Een kantoor is een inspirerende omgeving waar iedereen de ruimte heeft om op zijn of haar eigen manier te kunnen werken en te streven naar het behalen van de beste resultaten. Art2Go Interieurprojecten helpt jou bij het vertalen van al jouw idee├źn naar een luxe kantoorinrichting, waar zowel werknemers als bezoekers zich thuis voelen en verrast worden.

 

Luxe inrichting kantoorruimte

Een luxe kantoorinrichting kenmerkt zich door het gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit, een grote mate van comfort en de juiste afwerkingen en details. De professionele en representatieve uitstraling is terug te vinden in zowel de comfortabele meubels als de overige aankleding. Luxe voelt speciaal aan en laat zien dat je je werknemers waardeert, wat ervoor zorgt dat werknemers betrokken en gemotiveerd blijven. Luxe kantoorinrichtingen zijn er in vele verschillende stijlen, waardoor je met je kantoorinrichting kunt laten zien waar jouw bedrijf voor staat.

 

Art2Go zet jouw wensen om in een kantooromgeving die toekomstbestendig is en meebeweegt met de visie van de organisatie. Het kantoor van de toekomst is ingericht op hybride werken, waarbij deels thuis en deels op kantoor wordt gewerkt. In plaats van een vaste werklocatie, staat het kantoor in het teken staat van flexibiliteit, samenwerking en inspiratie. Bij de indeling van de ruimtes wordt er aandacht besteed aan flexplekken, plekken voor vergaderingen en presentaties, stilteplekken, loungeplekken en (video)belplekken.

 

 


Voor elk kantoor een passende luxe kantoorinrichting

Art2Go is gespecialiseerd in ontwerp en begeleiding van verrassende interieurontwerpen, die aansluiten bij de wensen en behoeften van de werknemers en de organisatie. Onze ervaren interieurarchitecten en designers zorgen voor een karaktervolle, luxe kantoorinrichting die de zintuigen prikkelt.

 

Met nieuwe, innovatieve ontwerpen spelen wij in op hybride werken en het kantoor als een sfeervolle ontmoetingsplaats om interactief te kunnen werken. Hybride werken vraagt om een nieuwe indeling en inrichting, waarbij factoren als functionaliteit, duurzaamheid en IT-faciliteiten een belangrijke rol spelen. Bovendien moeten de unieke identiteit en persoonlijkheid van de organisatie in elk design terugkomen.

 

Een luxe en duurzame kantoorinrichting

Elk kantoor kan in vele stijlen ingericht worden, waarbij het belangrijk is dat het kantoor de identiteit van het bedrijf uitstraat. Het uitgangspunt van al onze ontwerpen is dat elk ontwerp een eigen karakter heeft, wat perfect bij de gebruikers of de doelgroep past. Met behulp van innovatieve materialen en toepassingen zorgen wij voor unieke, uitgesproken en praktische ontwerpen. Wij luisteren naar uw wensen en realiseren een inspirerende omgeving met aandacht voor exceptionele details en afwerkingen.

 

Art2Go Interieurprojecten komt in 7 stappen tot een passend en onderscheidend interieurontwerp voor een luxe kantoorinrichting. Op de kennismaking, presentatie en inventarisatie volgt een concept ontwerp, voorlopig ontwerp en definitief ontwerp, waarna je aan de slag kunt met realisatie van het kantoorinterieur. Bovendien zorgen wij er met onze bouwbegeleiding voor dat het ontwerp op de juiste wijze wordt uitgevoerd, met behulp van de juiste materialen en de juiste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met je vragen of verzoeken.