Moderne kantoorinrichting

Bij Art2Go Interieurprojecten weten wij dat een moderne kantoorinrichting meer is dan alleen een mooie werkplek. Het kantoor moet een inspirerende plek zijn waar medewerkers graag willen zijn omdat deze een toegevoegde waarde biedt aan hun werkweek. Hier kunnen ze elkaar ontmoeten, vergaderen, brainstormen en heeft iedere werknemer de ruimte heeft om te streven naar zijn eigen ambities. Art2Go helpt jou bij het vertalen van al je wensen en idee├źn naar een moderne kantoorinrichting, waarbij het kantoor mee kan bewegen met de organisatie en aankomende trends. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kop koffie en kennismaking.

 

Modern kantoor: interieur wat meebeweegt met de organisatie

Een modern kantoor speelt in op het hybride werken. Werknemers kunnen steeds vaker zelf beslissen wanneer en met wie ze samenkomen op kantoor en voor welke activiteiten. Een goed doordacht interieur staat hierdoor in het teken van flexibiliteit, inspiratie en productiviteit. Bij het uitwerken van een passend interieurontwerp bekijken we daarom welke elementen passen bij jullie manier van weken. Bijvoorbeeld het toevoegen van meer flexplekken, stilteplekken of belcellen. Of misschien is er meer behoefte aan multifunctionele ruimtes voor presentaties, vergaderingen of brainstormsessies. Dit alles wordt vertaald naar een duurzaam en haalbaar plan welke de identiteit van het bedrijf weerspiegelt en de cultuur versterkt. Een interieurontwerp dat kan meebewegen met de organisatie en werknemers zich thuis voelen.

 

 


Moderne kantoorinrichting bevordert de gezondheid en productiviteit

Een moderne kantoorinrichting draagt bij aan productiviteit, creativiteit, duurzame inzetbaarheid van medewerkers, de reputatie van de organisatie en het aantrekken van nieuwe talenten. Een goede werkomgeving stimuleert interacties en bevordert het groepsgevoel. Er is genoeg privacy voor eenieder die daar behoefte aan heeft en zaken als ventilatie, akoestiek en verlichting voldoen aan de nieuwste eisen.

 

Bij Art2Go houden wij ervan om gestructureerd te werken zonder het overzicht te verliezen. Wij werken stap voor stap naar het beste eindresultaat toe. In 7 fases zorgen wij voor een passend en onderscheidend interieurontwerp voor een moderne kantoorinrichting. Na de kennismaking, presentatie en inventarisatie volgt een concept ontwerp, voorlopig ontwerp en definitief ontwerp, waarna er een compleet handboek klaar is voor het realiseren van jouw kantoorinterieur.

 

Modern kantoor: interieurdesign en bouwbegeleiding

Ons ervaren team interieurarchitecten en designers zorgen voor een unieke en hybride moderne kantoorinrichting die met je organisatie mee kan groeien. Naast het ontwerpen, zijn wij ook gespecialiseerd in de bouwbegeleiding om de ontwerpen te realiseren.

Wij verzorgen het volledige realisatieproces van A tot Z, zodat jij je kunt focussen op alle andere belangrijke zaken. Je kunt daarbij gebruik maken van ons netwerk van interieurbouwers, schilders, behangers, tegelzetters en stoffeerders. Maar ook van alle overige partijen voor IT-oplossingen, ventilatie, loodgieterswerkzaamheden of elektra.

 

Wij zorgen voor alle communicatie, het vergelijken van offertes, het aansturen van alle partijen tijdens de bouw en maken een realistische planning. Daarnaast worden de offertes opgenomen in de budgetbewaking en beantwoorden wij zoveel mogelijk vragen van alle partijen, zodat deze niet direct bij jou terecht komen. Art2Go bouwbegeleiding garandeert dat het ontwerp op de juiste wijze wordt uitgevoerd, met de juiste materialen, van de vereiste kwaliteit, volgens planning en voor een eerlijke prijs. Alles voor een zorgeloze verbouwing.