Interieurontwerpen die verrassen

Wij zijn Art2Go Interieurprojecten, wij ontwerpen en begeleiden creatieve interieurprojecten. Wij helpen jou met het vertalen van je ideeën naar een interieur waar werknemers en bezoekers zich thuis voelen én tegelijkertijd verrast worden. Een flexibele en inspirerende omgeving die aan iedereen de ruimte geeft om op zijn eigen manier te kunnen werken. Een duurzaam ontwerp waarbij alle aspecten worden afgestemd op het welzijn van de gebruikers. Met onze bouwbegeleiding zorgen we ervoor dat het ontwerp op de juiste wijze wordt uitgevoerd, met de juiste materialen, in de juiste kwaliteit, voor een eerlijke prijs en volgens planning. Alles voor een zorgeloze verbouwing.

Ontwerp

Elk ontwerp een eigen karakter, dat is het uitgangspunt voor onze projecten. Onze referenties hebben veel verschillende stijlen maar zijn altijd passend bij de doelgroep of de gebruikers. Met vernieuwende materialen en toepassingen creëren we verassende concepten, uitgesproken waar het kan en praktisch waar het nodig is. Met de verschillende disciplines binnen ons team combineren we praktijkgerichte ervaring met kennis over de nieuwste trends en materialen. Aandacht voor unieke details gaan hand in hand met praktische oplossingen. Een inspirerende omgeving die verblind en verbind.


Meer informatie
Bouwbegeleiding

Van tekentafel tot opening, alles voor een zorgeloze verbouwing. Met de juiste balans tussen uitstaling en budget vertalen we het interieurontwerp naar een haalbaar plan. Met persoonlijke aandacht creëren we overzicht en rust zodat jij je focus kunt houden waar je hem nodig hebt. Een uitgebreide inventarisatie zorgt er voor dat er overzichtelijke offertes kunnen worden opgesteld die door ons worden vergeleken en in de budgetbewaking worden opgenomen. Wij zorgen er voor dat het ontwerp op de juiste wijze wordt uitgevoerd, met de juiste materialen, in de juiste kwaliteit, voor een eerlijke prijs en volgens planning.


Meer informatie
Proces

Benieuwd naar onze werkwijze?

Check hem hier
Zij gingen je voor

Bekijk onze projecten

Bekijk ze hier