Kantoor interieurarchitect

 

Wilt u uw bestaande kantoor interieur restylen of uw nieuwe kantoor een uitstraling geven die beter past bij de identiteit van uw organisatie en uw werknemers? Art2Go Interieurprojecten zorgt als creatieve en ervaren kantoor interieurarchitect voor een werkomgeving, waar uw werknemers zich thuis voelen en die de productiviteit verhoogd.

Wij creëren interieurs in alle mogelijke stijlen. Of u nu kiest voor een industrieel, klassiek, landelijk of modern interieur: Art2Go Interieurprojecten maakt een ontwerp wat bij u past. Daarnaast kunnen we ook de volledige realisatie uit handen nemen en zorgen onze projectleiders voor een onbezorgde verbouwingsperiode. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en laat u deskundig informeren.

 

De juiste sfeer, uitstraling en beleving, naadloos passend bij uw visie

Samen met u gaan we op zoek naar een uitstraling past bij uw ideeën. Hebt u zelf nog geen idee welke kant u op wilt? Geen probleem! De ontwerpers van Art2Go begeleiden u stap voor stap door het proces heen en laten zien wat er allemaal mogelijk is. Het resultaat is een inspirerend en uitdagend interieurontwerp dat naadloos aansluit op uw wensen. Een ontwerp dat functionaliteit combineert met beleving.

Omdat geen bedrijf hetzelfde is zorgen wij voor een uniek ontwerp voor uw kantoor. Met aandacht voor mooie details en een praktische indeling. Een werkomgeving waar voor iedereen plek is om op een prettige manier te werken. Benieuwd hoe we dit voor anderen hebben gedaan? Bekijk onze gerealiseerde projecten en doe inspiratie op!

 

Een haalbaar interieurontwerp dat past bij uw ambities

Een werkplek wordt steeds meer een plek waar medewerkers worden gestimuleerd en geïnspireerd. Zo blijft een organisatie in beweging en ontstaat er ruimte voor creatieve ideeën en innovatie. Wij maken een realistisch en haalbaar ontwerp, waarin daglicht, beplanting en dynamisch werken een belangrijke rol spelen. Een interieurontwerp voor uw kantoor dat past bij uw budget en ambities.

 

 


Van oriëntatie & onderzoek naar ontwerp tot realisatie en bouwbegeleiding

Art2Go hanteert een duidelijke en effectieve werkwijze om uw project succesvol uit te werken. Wij inventariseren in een persoonlijk gesprek uw wensen en verwachtingen en vertalen dit naar een helder programma van eisen. In de onderzoeksfase gaan wij als kantoor interieurarchitect aan de slag met de uitwerking van een moodboard, dat als handvat kan dienen tijdens het ontwerp. Daarna kan er ook een globale kostenraming opgezet worden zodat het beoogde budget in de gaten gehouden kan worden tijdens het ontwerp proces.

In het complete interieurontwerp krijgt u een goed beeld van het toekomstige interieur dankzij plattegrondtekeningen, een kleurenplan, materiaaloverzicht en een meubel- en verlichtingsplan. Het ontwerp kan worden ondersteund met 2D- of fotorealisatische 3D-visuals. Zo kunt u op voorhand de totale beleving van de werkruimte ervaren.

Uw budget vormt de leidraad van de uiteindelijke uitvoering. Wij adviseren u als kantoor interieurarchitect in de realisatiefase over de te maken keuzes. Na definitieve vaststelling van het interieurontwerp en het maken van de juiste werktekeningen worden alle onderdelen door onze vakmensen geproduceerd en geplaatst.

Daarnaast kan Art2Go u ontzorgen met bouwbegeleiding zodat het traject van de tekentafel tot de opening soepel verloopt. Wij vergelijken offertes, plannen de totale bouwperiode in en sturen alle partijen aan en bij. Als bouwbegeleider zorgen wij voor een strakke budgetbewaking en planning en worden onverwachte kosten tot een minimum beperkt. U geniet van een zorgeloze verbouwingsperiode en een turn-key oplevering.

 

Meer informatie of advies van dé kantoor interieurarchitect

Wilt u meer informatie of advies over de beste vormgeving van uw kantoor, met een inspirerende uitstraling? Bel (0031 (0)13 507 07 57), e-mail (info@art2gointerieurprojecten.nl) of verzend het ingevulde contactformulier. Wij staan als kantoor interieurarchitect voor u klaar en helpen u graag aan een passend interieurontwerp voor uw werkomgeving.