Bel App Locatie Mail

Ontwerp

De uitstraling van een kantoor vertelt iets over de identiteit van de organisatie. En omdat geen bedrijf hetzelfde is zorgen wij dat we een uniek interieurontwerp creëren dat naadloos aansluit op de wensen van de gebruikers. Wij houden van helderheid en persoonlijk contact. Samen met onze interieurontwerpers creëren we een functionele indeling waar iedereen op een prettige manier kan werken.

 

Aandacht voor mooie details in combinatie met verrassende materialen zorgen voor de juiste totaalbeleving van de ruimte zonder dat deze teveel is gebaseerd op trends. Zo ontstaat er een flexibel en duurzaam interieur waar werknemers creatiever en productiever kunnen werken. Een inspirerende werkomgeving waarin daglicht, beplanting en dynamisch werken een belangrijke rol spelen.

 

Uiteindelijk kan het complete plan uitgewerkt worden met 3D visualisaties zodat het ontwerp tot leven komt en alle details zichtbaar worden. Met deze visuals krijgt u ook inzicht in andere aspecten zoals routing, verlichting en materiaalcombinaties. Als alles helemaal naar wens is kunnen we het traject voor de realisatie starten.